Na ruim 20 jaar in Miami, Zuid-Amerika en Spanje succesvol te hebben gewerkt als producer, arrangeur en songwriter heb ik besloten ook in Nederland een opnamestudio te openen. Sinds oktober 2013 zit ik met mijn studio in de volledig vernieuwde Wisseloord studio´s in Hilversum.


Hoewel ik binnen de Spaanstalige markt voornamelijk met ´mainstream´ artiesten zoals bijvoorbeeld Latin Grammy Award winnaars David Bisbal en La Quinta Estacion heb gewerkt, wil ik mij in Nederland vooral concentreren op het ontwikkelen van nieuw talent en nieuwe concepten.


Ik heb gedurende mijn carrière veel ervaring opgedaan binnen een grote variëteit van muziekstijlen waaronder pop, r&b,rock, dance, soul en folk, maar ook minder bekende stijlen zoals flamenco, reggaeton  en electro latino.

Als je mij jouw liedjes als mp3 wilt sturen kun je dit emailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Ik geef met alle plezier en natuurlijk vrijblijvend een constructieve mening.

Voorbeelden van mijn Spaanstalige producties kun je via mijn youtube kanaal beluisteren.

 

Marko Katier - All rights reserved